Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

Ποια εργαλεία χρειάζονται για την αύξηση της πίεσης του αγωγού στη διαρροή σωλήνων νερού;

Χρόνος: 2021-05-08 Προβολές: 33

Ποια εργαλεία χρειάζονται για την αύξηση της πίεσης του αγωγού στη διαρροή σωλήνων νερού;

Στη διαδικασία ανίχνευσης διαρροών αγωγού, πότε θα χρησιμοποιηθούν εργαλεία για την αύξηση της πίεσης του αγωγού; Κατά τον έλεγχο διαρροής αγωγού, όταν το σημείο διαρροής είναι σχετικά μικρό και το σημείο διαρροής δεν είναι προφανές όταν ανιχνεύεται με ανιχνευτή διαρροής, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο για να αυξήσετε την πίεση του αγωγού για να αυξήσετε το σήμα πηγής ήχου της διαρροής αγωγού σημείο, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα ανίχνευσης και περισσότερη ακρίβεια.

Ένα. Ποια εργαλεία χρειάζονται για την αύξηση της πίεσης του αγωγού στον αγωγό;
Χειροκίνητο όργανο πίεσης αγωγού (υδραυλική πίεση)
I0S94AE{9A7_NS(60QRH@RE

Το χειροκίνητο ενισχυτικό σωλήνα είναι ένα συνήθως χρησιμοποιούμενο και σχετικά απλό εργαλείο για την ανίχνευση πίεσης. Το μέγεθός του είναι 30 εκατοστά, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό. Το εργαλείο περιλαμβάνει ένα γρύλο, ένα μανόμετρο, μια δεξαμενή νερού και έναν εύκαμπτο σωλήνα. Η συσκευή πίεσης που χρησιμοποιείται χρησιμοποιείται ειδικά για τον έλεγχο της αντοχής πίεσης στον σωλήνα νερού. Χαρακτηριστικά: Φθηνό και εύκολο στη μεταφορά, απλό στη χρήση.

Δύο. Αυτόματη ηλεκτρική αντλία πεπιεσμένου αέρα (πίεση αέρα)

L8W% MXYC9P %% TV3FPUK558I

Μετά την άντληση της πίεσης του νερού, όταν διαπιστωθεί ότι η πτώση της πίεσης είναι αργή, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πτώση πίεσης, ο σωλήνας νερού μπορεί να καλύπτεται πλήρως από νερό. αυτή τη στιγμή, η πίεση του νερού δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα, και μπορεί να κριθεί μόνο με την αύξηση της πίεσης του αέρα για τον έλεγχο του σημείου διαρροής. Αυτή τη στιγμή, η πίεση του αέρα είναι καλύτερη από την πίεση του νερού, και ο θόρυβος διαρροής που παράγεται είναι σαν ήχος "γκρινιάρισμα". Όταν επιλέγετε μια αντλία αέρα, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα καλό αποτέλεσμα μείωσης θορύβου, το οποίο δεν θα προκαλέσει παρεμβολές ή θα ενοχλήσει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της δοκιμής. επιλέξτε ένα μικρό μέγεθος. Αυτό είναι βολικό στη μεταφορά.
Δοκιμή για αύξηση της πίεσης στον αγωγό
Η δοκιμή για την αύξηση της πίεσης του αγωγού είναι μια από τις κοινές μεθόδους για να προσδιοριστεί εάν υπάρχει διαρροή νερού στη σύνδεση του σωλήνα νερού. Κατά τον έλεγχο της πίεσης, ελέγξτε τις αρθρώσεις και τις βαλβίδες μία προς μία και κλείστε τις σφιχτά, διαφορετικά θα επηρεάσει άμεσα το αποτέλεσμα της βελόνας του ελεγκτή πίεσης.

Τρεις. Τι είναι μια δοκιμή για την αύξηση της πίεσης σε έναν αγωγό;

4_M6LA_I [3K (_} CD @ Z @ 2SQM

Το όργανο για τον έλεγχο της πίεσης του αγωγού δεν πέφτει εντός του καθορισμένου χρόνου ή η πτώση είναι μικρότερη από 0.1, υποδεικνύοντας ότι ο αγωγός του σωλήνα νερού είναι καλός, και δείχνει επίσης ότι το όργανο για τη δοκιμή της πίεσης του αγωγού είναι επίσης σε κανονική κατάσταση εργασίας.
Σημείωση: δεν πρέπει να υπάρχει διαρροή νερού σε κάθε βύσμα και βρύση.

Τέσσερα. πώς να εντοπίσετε εάν ο αγωγός έχει διαρροή:
1. Κατά τη δοκιμή πίεσης, πρέπει να χρησιμοποιείται μετρητής πίεσης με ακρίβεια μέτρησης 0.1 MPa και το μανόμετρο πρέπει να τοποθετείται στο χαμηλότερο σημείο ολόκληρου του συστήματος αγωγών όσο το δυνατόν περισσότερο.
2. Αφού γεμίσει ο αγωγός με νερό, αφαιρέστε τον αέρα στον αγωγό και, στη συνέχεια, κλείστε την κύρια βαλβίδα του μετρητή νερού και η δοκιμή μπορεί να ξεκινήσει.
3. Η πίεση δοκιμής είναι 1.5 φορές η μέγιστη δυνατή πίεση εργασίας (συνήθως 8-10 kg πίεσης νερού). Για παράδειγμα, η σύνδεση μεταξύ του σωλήνα και του συνδέσμου PVC πρέπει να περιμένει περίπου 5 ώρες πριν από τη σύνδεση του συνδέσμου PVC πριν από τη δοκιμή πίεσης και η μέγιστη πίεση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 6 kg. Γενικά, η μέτρηση της πίεσης και ο χρόνος συγκράτησης για σωλήνες νερού PP-R είναι 30 λεπτά. Εάν σε ολόκληρο το σύστημα δεν υπάρχει διαρροή νερού στο βύσμα, η ένδειξη πίεσης μειώνεται στα 0.5 kg, που είναι ένα κανονικό εύρος. Ο λόγος είναι: ο αγωγός προκαλείται από εσωτερική επέκταση πίεσης, αλλά για λόγους ασφαλείας, ολόκληρο το σύστημα αγωγών πρέπει να ελεγχθεί ξανά.

Πέντε. Πού μπορείτε να αγοράσετε τα εργαλεία για την ανίχνευση διαρροών και τον έλεγχο πίεσης των σωλήνων νερού;
Μπορείτε να το αγοράσετε από προμηθευτές υλικών νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, μεσαίου μεγέθους καταστημάτων, καθώς και καταστημάτων υλικού και ηλεκτρικών ειδών. Συνιστάται να αγοράσετε σε ένα τοπικό κατάστημα υλικού, η συντήρηση μετά την πώληση είναι πιο βολική!

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μου ανά πάσα στιγμή. WhatsApp / Wechat: 008618817121511. Email:[προστασία μέσω email]