Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

Πώς να οδηγήσετε ή να τρυπήσετε το δικό σας πηγάδι

Χρόνος: 2021-05-08 Προβολές: 45

R {} GKY [0 (G] UD $ UICU ~ UV4S

Ένα από τα εμπόδια για να ζήσετε εκτός δικτύου είναι η παροχή καθαρού νερού. Ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος είναι με το δικό σας πηγάδι.

Όταν αποφασίζετε για μια τοποθεσία για το σπίτι σας εκτός δικτύου, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο γεωλογικής έρευνας για να μάθετε εάν οι εδαφικές συνθήκες θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε ένα πηγάδι. Μόλις ξέρετε ότι μπορείτε να σκάψετε ένα πηγάδι στη γη σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές για την πραγματική οδήγηση ή διάτρηση του πηγαδιού σας.

Πριν ξεκινήσεις

Κατ 'αρχάς, αποφασίστε εάν θέλετε να οδηγήσετε ή να τρυπήσετε το πηγάδι σας και επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα κτιρίων για να δείτε εάν απαιτείται άδεια. Εάν μια τοπική εταιρεία κοινής ωφέλειας παρέχει υπηρεσίες σε ακίνητα που βρίσκονται κοντά, επικοινωνήστε μαζί τους και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γραμμές υπόγειων υπηρεσιών που διασχίζουν την ιδιοκτησία σας και, εάν συμβαίνει αυτό, προσδιορίστε τη θέση τους πριν ξεκινήσετε να σκάβετε.

Προσδιορίστε εάν υπάρχουν γραμμές αποχέτευσης, παλιές δεξαμενές ή σηπτικά συστήματα στη γη. Μάθετε τι απαιτεί ο τοπικός κώδικας κτιρίου σας ως προς την απόσταση ή τις αποτυχίες για ένα πηγάδι από οποιαδήποτε από αυτές τις κατασκευές. Εάν ο τοπικός σας κωδικός δεν το αντιμετωπίζει συγκεκριμένα, θα πρέπει να σκάψετε τουλάχιστον 50 μέτρα από αυτά για να αποφύγετε τη μόλυνση της παροχής νερού.

Επιλογή καλής τοποθεσίας

Το πηγάδι σας πρέπει να βρίσκεται σε μέρος με υψηλότερο υψόμετρο από οποιαδήποτε γραμμή αποχέτευσης, δεξαμενές ή σηπτικά συστήματα. Επίσης, ελέγξτε για την ποιότητα του εδάφους. Ποτέ μην χτίζετε πηγάδι σε μια ελώδη, υγρή περιοχή.

Το νερό βρίσκεται σε αμμώδη στρώματα παγιδευμένα μεταξύ στρωμάτων άνθρακα. Θα πρέπει να πάτε αρκετά βαθιά (συνήθως τουλάχιστον 30 πόδια αλλά το καλύτερο νερό είναι συνήθως βαθύτερο) για να βρείτε νερό.

Οδήγηση ενός πηγαδιού

Ο λιγότερο ακριβός, αλλά πιο σωματικά απαιτητικός τρόπος για να σκάψετε το πηγάδι σας είναι να το οδηγήσετε. Ωστόσο, εάν το έδαφος στην περιοχή σας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πηλό, μπορεί να δυσκολευτείτε να είναι αδύνατο να οδηγήσετε το δικό σας πηγάδι και θα πρέπει να τρυπήσετε.

Διάτρηση πηγαδιού

Εάν οι συνθήκες του εδάφους στην περιοχή σας (ή περιορισμοί φυσικής αντοχής) σας απαγορεύουν να οδηγείτε ένα πηγάδι μόνοι σας, μπορείτε είτε να πληρώσετε έναν επαγγελματία για να τρυπήσετε το πηγάδι (πολύ ακριβό) ή μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ και να το τρυπήσετε μόνοι σας.

Η χαρτογράφηση γεωφυσικής αναζήτησης PQWT-TC με έναν ανιχνευτή υπόγειου νερού με ένα κουμπί χρησιμοποιεί το φυσικό ηλεκτρικό πεδίο ως πηγή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, με βάση τις διαφορές αντίστασης των υπόγειων βράχων, μεταλλεύματος ή υπόγειων υδάτων, μέτρηση του φυσικού ηλεκτρικού πεδίου στο έδαφος του στοιχείου ηλεκτρικού πεδίου N διαφορετικών συχνοτήτων .

Η συσκευή μπορεί να σχηματίσει αυτόματα το χάρτη προφίλ και το γράφημα καμπύλης στο όργανο, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τη θέση τρυπανιού μόλις ολοκληρωθεί η μέτρηση. Μπορεί να εξοικονομήσει πολύ κόστος και χρόνο.

4YZAPHV_9R] Μ [2MH% YWT [2W

IWG7XD% PJ1% (YC_JJM1) SPI

Θα χρειαστείτε επίσης έναν αεροσυμπιεστή που παρέχει τουλάχιστον 90 PSI αέρα για να οδηγήσετε τον κινητήρα και το τρυπάνι και να κρατήσετε τη λάσπη να επιστρέφει στην επιφάνεια, έτσι ώστε να μην καταλήξετε με μια μεγάλη τρύπα λάσπης με το τρυπάνι σας κολλημένο μέσα σε αυτό. Εάν επιλέξετε να τρυπήσετε το πηγάδι σας αντί να το οδηγήσετε και να πάτε βαθύτερα από 50 πόδια περίπου, θα χρειαστείτε μια αντλία στο έδαφος για να μετακινήσετε το νερό στην επιφάνεια.

Λίγα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε

Ανεξάρτητα από το αν η οδήγησή σας ή το τρυπάνι σας πηγαίνει, τα πρώτα 100 γαλόνια νερού θα είναι λασπωμένα. Αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μόλις ξεπεράσετε το σήμα των 100 γαλονιών. Και μην χρησιμοποιείτε ποτέ το νερό του πηγαδιού σας μέχρι να το δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μολυσμένο με χημικά, βακτήρια ή άλλες ξένες ουσίες. Η διάτρηση ή η οδήγηση ενός πηγαδιού δεν είναι τόσο δύσκολη όταν γνωρίζετε τα βήματα και η εργασία αξίζει τον κόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

www.pqwtcs.com
[προστασία μέσω email]
Τ: + 86 731 82237112
+ 86 13548970999

R355~D{G})V8A]P7LB7YZ9V

8E @ BXIE [S3A_VT8888YBT7I% [NREY (`3LLY1 $) ZB} QSP5Y