Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

Εορτασμός 15ης επετείου του PQWT & Εκατονταετής από την ίδρυση των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας

Χρόνος: 2021-05-24 Προβολές: 135

εικόνα


Δεκαπέντε χρόνια ταξιδιού, συνεχίζουμε συνεχώς.

Fδεκατέσσερα χρόνια εργασίαςING σκληρό, ΡQWT ηγείται του κλάδου και έχει επιτύχει αξιόλογα αποτελέσματα!

 

Από την αρχή της ίδρυσής της, η PQWT προχωρούσε πάντα με τη στάση ενός πρωτοπόρου και το πνεύμα ενός καινοτόμου, διατηρώντας μια σταθερή και ισχυρή δυναμική ανάπτυξης, και έχει επιτύχει αξιοσημείωτα επιτεύγματα στον κλάδο. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη και τη βοήθεια ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, και τις αδιάκοπες προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων.

 

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, ο Τσεν Μπο, Γραμματέας και Πρύτανης του Ινστιτούτου Ερευνών PQWT, παρουσίασε τρόπαια στους ειδικούς συμβούλους Yang Dianjun και Ji Yongping που έχουν κάνει εξαιρετικές συνεισφορές στην εταιρεία μας. Ο Αντιπρόεδρος Γιανγκ Τζούι, ο Αντιπρόεδρος Σιάο Γιούεφε και ο Αντιπρύτανης Liu Ruifeng ήρθαν στη σκηνή για να εκδώσουν πιστοποιητικά στο "PQWT Star", να τους ευχαριστήσουν για τη συμβολή τους στην εταιρεία και να στείλουν τις πιο ιδιαίτερες και ειλικρινείς ευλογίες στους συναδέλφους.

 

Δεκαπέντε χρόνια ξεπερνώντας τα εμπόδια, PQWT έχει προκαλέσει τον εαυτό του και προχωρά.

Επιμείνει στην ακεραιότητα, pπαραμένει στο προσανατολισμός της αγοράς, και pπαραμένει στο επιχειρηματικό πνεύμα. Για δεκαπέντε χρόνια, ο PQWT ακολουθεί την έννοια της ευημερίας της ακαδημίας της επιστήμης και της τεχνολογίας, ενισχύει την ακαδημία των ταλέντων, ξεπερνά τα εμπόδια, προκαλεί τον εαυτό του και συνεχίζει να προχωρά. Στη γιορτή, ο γραμματέας και πρύτανης του Ινστιτούτου Ερευνών PQWT Chen Bo, έδωσε μια σημαντική ομιλία με τίτλο "Ο χρόνος είναι όμορφος, η ζωή είναι αλήθεια - Μην ξεχνάτε τον τρόπο που ήρθατε", τονίζοντας και αναλύοντας διεξοδικά τους βασικούς παράγοντες που υποστηρίζουν την ταχεία του PQWT ανάπτυξη.

 

Στο παρελθόν, οι ηλικιωμένοι ανταλλάσσουν τη ζωή τους για ειρήνη. nΩ, είμαστε λουσμένοι στην ευτυχία και τη χαρά. iΣτο μέλλον, θα αποπληρώσουμε την κοινωνία με σκληρή δουλειά. Στις 21 Μαΐου, όλα τα μέλη του κόμματος και οι υπάλληλοι της εταιρείας PQWT ήρθαν στο Jiangxi Autumn Harvest Uprising Bronze Drum Hall Hall, πραγματοποιώντας εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα «εκμάθηση ιστορίας πάρτι, κατανόηση της αρχικής πρόθεσης και εξάσκηση της αποστολής», ανάμνηση των επαναστατικών προκατόχων, ακρόαση της ιστορίας της κομματικής ιστορίας, σχεδίαση της μεγαλοπρεπούς δύναμης, προώθηση της μελέτης και της εκπαίδευσης της ιστορίας των κομμάτων σε βάθος.

 

Δεκαπέντε χρόνια δόξας έχουν γίνει το παρελθόν, sπροσγείωση σε ένα νέο σημείο εκκίνησης, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι, μην ξεχνάτε ποτέ την αρχική πρόθεση, πιστεύουμε ότι το PQWT θα συνεχίσει να προωθεί το στιβαρό του στυλ, να δουλεύει σκληρά, να συνεχίζει να προχωρά και να δημιουργεί νέα λαμπρότητα!