Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

Εξοικονομήστε χρήματα εντοπίζοντας το πηγάδι

Χρόνος: 2021-05-08 Προβολές: 148

T_FF_OXRG) ~ BV] HZ ~ [HP_1M

Η διάτρηση φρεατίων μπορεί να είναι δαπανηρή και χρονοβόρα, ειδικά όταν δεν ξέρετε πού να τρυπήσετε! Εάν δοθούν λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με το πού να τρυπήσετε για το πηγάδι σας, μπορείτε να καταλήξετε να ξοδεύετε χιλιάδες δολάρια και να καταλήξετε με γη γεμάτη με τρύπες. Με όργανα PQWT, καθιστούμε τον στόχο μας να παρέχουμε στις καλύτερες μηχανές εντοπισμού νερού την τελευταία τεχνολογία στον κλάδο.

Μέσα από επαγγελματικό ίδρυμα με ανώτερους μηχανικούς και ενδιάμεσους μηχανικούς πολυετή εμπειρία και χρήση τεχνολογίας αιχμής. Η Ε & Α μας επικεντρώνεται στην Υδρογεωλογική εξερεύνηση, την έξυπνη τεχνολογία συλλογής δεδομένων και την εφαρμογή ειδικής τεχνικής, οι συσκευές μας μπορούν να εντοπίσουν τον υπόγειο υδροφορέα και να εντοπίσουν τον βέλτιστο χώρο τρυπανιών. δεν χρειάζεται υπολογιστής Η συσκευή PQWT θα εκτιμήσει αυτόματα το βάθος που πρέπει να τρυπήσετε και την πιθανή απόδοση του φρεατίου σας.
Οι έρευνες φυσικού ηλεκτρικού πεδίου θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα υπόγεια ύδατα και, ως αποτέλεσμα, τα όργανα PQWT είναι οι κορυφαίοι σε αυτόν τον τομέα. Πολλοί τρυπάνια και προγραμματιστές πηγαδιών χρησιμοποιούν τα μηχανήματά μας επειδή βλέπουν επιτυχημένα αποτελέσματα από την έρευνα του φυσικού μας ηλεκτρικού πεδίου, με αντίσταση σε αντίθεση με τους υπόγειους βράχους και τα μέταλλα. Το φυσικό ηλεκτρικό πεδίο στην επιφάνεια του στοιχείου ηλεκτρικού πεδίου N διαφορετικής συχνότητας, σύμφωνα με τη διαφορετική παραλλαγή τους Μη φυσιολογικές αλλαγές στα γεωλογικά σώματα παράγουν, επιτυγχάνοντας επίλυση γεωλογικών προβλημάτων με μία ηλεκτρική μέθοδο αναζήτησης.
Αυτή η μέθοδος μετρά το ηλεκτρικό συστατικό του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης, τη λεγόμενη μέθοδο φυσικού ηλεκτρικού πεδίου. Σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία, ο σχεδιασμός και η παραγωγή εξοπλισμού που ονομάζεται δυνητική συχνότητα του οργάνου ανίχνευσης αναφέρεται σε όργανο ή σε όργανα φυσικής επιλεγμένης συχνότητας ηλεκτρικού πεδίου για εργασίες γεωλογικής εξερεύνησης.
Αυτή είναι η αποδεδειγμένη μέθοδος εύρεσης του υπόγειου υδροφορέα και εντοπισμού του νερού των πηγαδιών. Εξοικονομήστε χρήματα και τη γη σας με τη βοήθεια των οργάνων PQWT και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση 7/7!

Τζέιν | μηχανικός πωλήσεων
Ινστιτούτο Γεωλογικής Εξερεύνησης Hunan Puqi
Δωμάτιο 301, Κτήριο Α16, Βιομηχανικό Πάρκο Jiahai,
Νο 1318 Zhongqing Road, Kaifu District, Changsha,
Hunan, PR Κίνα. 410000.
Γραφείο: + 86-73582237112