Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε: Υδραυλικές διαρροές

Χρόνος: 2021-05-08 Προβολές: 38

Συμβουλή 1
Τυλίξτε τους σωλήνες σας σε θερμότητα.Το σημαντικό χαρακτηριστικό είναι οι εξωτερικές σωληνώσεις. Εάν οι σωλήνες κρύου νερού αγγίζουν το εξωτερικό τμήμα του κτηρίου, όταν το νερό δεν χρησιμοποιείται και η θερμοκρασία είναι πολύ κρύα, πιθανότατα οι σωλήνες θα παγώσουν. Η μόνη φορά που το νερό δεν θα παγώσει είναι όταν κινείται, οπότε είναι καλή ιδέα να αφήσετε ανοιχτές όλες τις βρύσες ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να μονώσετε ολόκληρο το χώρο.


Συμβουλή 2
Μπορεί να μην γνωρίζετε τι είναι σωστό, αλλά συνήθως μπορείτε να εντοπίσετε τι είναι λάθος. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε ορατούς σωλήνες στο σπίτι σας, απλώς για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει μαζί τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά δεν ελέγχουν τακτικά. τότε μια λακκούβα νερού εμφανίζεται στο υπόγειο, καταστρέφοντας τα τιμαλφή τους, και δεν είχαν καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορείτε να κοιτάξετε τους σωλήνες στο υπόγειό σας και να μην έχετε ιδέα τι κοιτάζετε, αλλά αν δείτε σκουριά, λυγισμό ή σταγόνες νερού, σίγουρα θα ξέρετε κάτι λάθος.

Συμβουλή 3
Ένας γεμισμένος νεροχύτης μπορεί εύκολα να προκαλέσει διαρροή. Κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας σας, απλώς ρίξτε μια ματιά κάθε φορά και δείτε αν υπάρχουν στάγδην. Είναι πάντα καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά.

Συμβουλή 4
Επανατοποθετήστε τη βαλβίδα βύσματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να εγκατασταθεί ένας σωλήνας χωρίς πάγο, ειδικά εάν ο σωλήνας περνάει από τσιμέντο. Το σαλόνι σωλήνα σάς επιτρέπει να κλείσετε το νερό πιο κοντά στο εσωτερικό του σπιτιού για να αποφύγετε την κατάψυξη.

Συμβουλή 5
Τα καλοριφέρ χρειάζονται ένα καλό επίπεδο και μια ανοιχτή βαλβίδα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε το βήμα του ψυγείου: πρέπει πάντα να στραφεί προς την πηγή του ατμού. Με αυτόν τον τρόπο, όταν αυτό το νερό συμπυκνώνεται, μπορεί να στραγγίσει πίσω στο λέβητα.

Συμβουλή 6
Ένας θερμοσίφωνας που έχει διαρροή είναι ένας νεκρός θερμοσίφωνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η επένδυση φθείρεται και παίρνετε νερό που στάζει από τη βάση. Εάν στάζει πολύ νερό, καλέστε τον κατασκευαστή και δώστε τον αριθμό μοντέλου. μπορεί να είστε τυχεροί και να διαπιστώσετε ότι το προϊόν εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση. Όταν αλλάζετε το θερμοσίφωνα, προσπαθήστε να τοποθετήσετε ένα τηγάνι κάτω από αυτό.

Συμβουλή 7
Μην φυσάτε μια φλάντζα - αντικαταστήστε την. Εάν έχετε στάξει νερό από το στόμιο ντους, τις περισσότερες φορές η αιτία είναι ένα ελαττωματικό πλυντήριο ή ελαττωματικό κάθισμα στο σώμα του. Εφόσον έχετε βαλβίδες απομόνωσης για την απομόνωση του νερού σε αυτήν την περιοχή, θα πρέπει να είναι μια σχετικά εύκολη λύση. Απομονώστε το νερό σε αυτό το ντους, αποσυναρμολογήστε τις λαβές και βγάλτε το στέλεχος όπου βρίσκεται η ροδέλα. στη συνέχεια αντικαταστήστε, επανεγκαταστήστε και παρατηρήστε το.

Συμβουλή 8
Εντοπίστε τη διαρροή παγίδας πίσω στον τοίχο. Όταν έχετε διαρροή, συχνά μπορεί να είναι στην πίσω πλευρά, όπου πραγματικά συνδέεται με τον τοίχο, οπότε θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το έργο αποστράγγισης. Συχνά μπορείτε να το σφίξετε ακόμη και με τα χέρια σας για να δείτε αν σταματά η διαρροή. Εάν δεν είναι, απλά χρησιμοποιήστε ένα κλειδί για να το σφίξετε λίγο.

Συμβουλή 9
Τα πλυντήρια και οι δακτύλιοι είναι πολύ φθηνότερα από ένα νέο εξάρτημα. Εάν ένα πλυντήριο είναι φθαρμένο, παρόλο που το πιέζετε, μπορεί να πάρετε στάγδην εάν είναι ελαττωματικό. Πρέπει να αφαιρέσετε ό, τι είναι ελαττωματικό, να βάλετε ένα νέο πλυντήριο, να το σφίξετε πάλι, να το βάλετε ξανά και να το δοκιμάσετε.

Συμβουλή 10
Οι μηχανικές βρύσες δεν διαρκούν για πάντα. Μια βρύση είναι ένα μηχανικό πράγμα, οπότε τελικά θα διαρρεύσει. Μερικοί άνθρωποι συμπαθούν τη βρύση που υπάρχει ήδη, ακόμα κι αν είναι παλαιότερη. άλλοι προτιμούν να εγκαταστήσουν ένα νέο. Υπάρχει ένα σημείο στο οποίο η βρύση είναι τόσο παλιά και διαβρωμένη που θα είναι δύσκολο να πάρουμε ανταλλακτικά για αυτήν. Πολλές φορές είναι απλώς φθηνότερο να εγκαταστήσετε ένα νέο.
Η σειρά PQWT-L είναι ένας πρόσφατα ενημερωμένος και πολυλειτουργικός ανιχνευτής διαρροής νερού, εφαρμόζεται σε διαφορετική ανίχνευση διαρροής εξωτερικού σωλήνα νερού, πυροσβεστικού σωλήνα, συστήματος θέρμανσης, εσωτερικού σωλήνα νερού και υπόγειου σωλήνα θέρμανσης. Με τη συλλογή και ανάλυση του σήματος διαρροής, επιλύει το πρόβλημα της διαρροής νερού του σωλήνα πίεσης.

QWEBB`8RU @ BC ~ 9R_UJ_ ~ 411

Για περισσότερες πληροφορίες προϊόντος, επικοινωνήστε με το whatsapp / αριθμό τηλεφώνου 008618817121525, Email:[προστασία μέσω email]