Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών>Νέα

Συνήθεις ερωτήσεις για διαρροή νερού

Χρόνος: 2021-05-08 Προβολές: 53

Ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού θα βιώσουν σωλήνες έκρηξης, κάποιοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα θερμοσίφωνας, και άλλοι θα έχουν πρόβλημα με τους αγωγούς τους, αλλά ένα πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού θα βιώσουν τουλάχιστον μία φορά είναι διαρροή. Από τις μικρές διαρροές βρύσης έως τις μεγάλες διαρροές πλακών, οι διαρροές είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού και αυτό είπε, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε ένα ή δύο πράγματα για αυτά.

Τι προκαλεί διαρροή σωλήνων;
Συνήθεις λόγοι για τους οποίους οι σωλήνες διαρρέουν:
Υπερβολική πίεση. Όταν ασκείται υπερβολική πίεση στους σωλήνες, μπορεί εύκολα να τους προκαλέσει διαρροή. Ενώ ναι, τα υδραυλικά υλικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν στην πίεση, λάβετε υπόψη ότι μπορούν πραγματικά να χειριστούν τόσο πολύ.
Ρωγμές. Αν και οι ρωγμές δεν αντιμετωπίζονται τόσο συχνά λόγω των νέων εξελίξεων στην τεχνολογία υδραυλικών, είναι σίγουρα ακόμα δυνατές. Για εκείνους τους σωλήνες που ραγίζουν, το νερό πρέπει να πηγαίνει κάπου καθώς περνάει, οπότε είναι φυσικό ότι λίγο θα αρχίσει να διαρρέει.
Διάβρωση. Οι διαβρωτικοί σωλήνες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε διαρροή, και η διάβρωση μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες - αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν τις χημικές ουσίες στο νερό σας, το pH στο νερό σας, τη θερμοκρασία του νερού σας, την πίεση και την ταχύτητα του νερού και την περιεκτικότητα σε οξυγόνο του νερού σας. Οι πιο συχνές αιτίες διάβρωσης των σωλήνων σχετίζονται σχεδόν πάντα άμεσα με την ποιότητα του νερού. Ως αποτέλεσμα, η επεξεργασία του νερού σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε τη διαρροή στο σωλήνα σας. Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες επεξεργασίας νερού.

Πώς ξέρετε εάν έχετε διαρροή στο σπίτι σας;
Παρόλο που οι διαρροές μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο για το μάτι να εντοπίζει άμεσα, αν ψάχνετε για τα προειδοποιητικά σημάδια που αναφέρονται παρακάτω, έχετε περισσότερες πιθανότητες να εντοπίσετε μια διαρροή εγκαίρως για να το επιδιορθώσετε πριν τα πράγματα ξεφύγουν από το χέρι . Για παράδειγμα,
Προειδοποιητικά σημάδια έχετε διαρροή:
Μείωση της πίεσης του νερού
Λεκέδες νερού στην οροφή, τα δάπεδα ή τους τοίχους σας
Σε πιο προφανείς περιπτώσεις, θα θελήσετε να προσέξετε σημάδια ζημιάς στο νερό, μούχλα, στρεβλωμένα δάπεδα ή τοίχους. Ένας στρεβλωμένος ή αποχρωματισμένος τοίχος ή σανίδα δαπέδου μπορεί να υποδηλώνει ότι το νερό έχει συγκεντρωθεί σε αυτήν την περιοχή και έχει ήδη προκαλέσει ζημιά, ακόμη και αν δεν βλέπετε υγρασία αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι όλα σημάδια ότι ένας κρυμμένος υδραυλικός σωλήνας διαρρέει.
Ένα υψηλότερο από το συνηθισμένο λογαριασμό νερού
Ένας υψηλότερος από το συνηθισμένο λογαριασμό νερού είναι ένας εύκολος τρόπος για να πείτε ότι κάτι συμβαίνει στους τοίχους σας. Εάν δεν έχετε ξαφνική αλλαγή στη χρήση νερού, ο λογαριασμός νερού θα πρέπει να είναι σχετικά συνεπής. Εάν οι λογαριασμοί παροχής νερού είναι σημαντικά και απροσδόκητα υψηλότεροι από τους προηγούμενους λογαριασμούς, αυτό μπορεί να υποδηλώνει διαρροή. Επίσης, συγκρίνετε τους λογαριασμούς νερού με αυτούς των γειτόνων σας. Εάν υπάρχει σημαντική διαφορά, το σπίτι σας μπορεί να έχει διαρροή.
Αύξηση της υγρασίας του σπιτιού σας
Σχηματισμός ωιδίου
Αν και δεν είναι ασυνήθιστο να αναπτύσσονται μικρές ποσότητες ωιδίου σε μέρη όπου ρέει συνεχώς νερό (όπως οι γωνίες του ντους σας), εάν αρχίσει να συσσωρεύεται γρήγορα και σε περίεργα μέρη, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι που έχετε μια διαρροή στα χέρια σας.
Περίεργοι θόρυβοι
Ένα από τα πιο εμφανή προειδοποιητικά σημάδια είναι ο θόρυβος. Εάν ακούσετε ήχους που στέκονται ή στάζουν κοντά σε φωτιστικά όπως η τουαλέτα ή το νεροχύτη σας, υπάρχει καλή πιθανότητα να ρέει νερό κάπου που δεν θα έπρεπε.
Ξαφνικές λακκούβες
Εκτός αν έχετε χύσει κάτι, το πάτωμα σας δεν πρέπει να είναι βρεγμένο - κάτι που δεν είναι μυαλό, σωστά; Έτσι, εάν παρατηρήσετε υγρά σημεία στο χαλί σας ή στο πάτωμα σας φαίνεται να είναι αποχρωματισμένο, κάτι μπορεί να διαρρεύσει κάτω από αυτό.
Σκουριασμένοι σωλήνες
Μεγάλα υγρά σημεία στην αυλή σας
Για να διαπιστώσετε διαρροές σε εξωτερικούς χώρους, ξεκινήστε ρίξτε μια ματιά στον εύκαμπτο σωλήνα του κήπου σας. Όταν είναι ενεργοποιημένο, δεν πρέπει να στάζει όπου συνδέεται με το πείρο, αλλά αν υπάρχει, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη ροδέλα του σωλήνα και να διασφαλίσετε ότι η σύνδεση είναι πιο ασφαλής.
Μετρήσεις χρήσης νερού που υπερβαίνουν τα 12,000 γαλόνια το μήνα
Σε περιόδους ψυχρότερων θερμοκρασιών, το EPA εξηγεί ότι μια οικογένεια τεσσάρων γενικά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί περισσότερα από 12,000 γαλόνια νερού ανά μήνα. Έτσι, εάν η χρήση του νερού σας υπερβαίνει αυτό (σε σχέση με το μέγεθος της οικογένειάς σας), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε διαρροή.
Προειδοποιητικά σημάδια έχετε διαρροή στο σπίτι σας

Πρόσθετα προειδοποιητικά σημάδια και συμβουλές για την ανίχνευση διαρροής νερού:
Ελέγξτε το μετρητή νερού σας!
Ελέγξτε το μετρητή νερού και καταγράψτε το επίπεδο. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί νερό για λίγες ώρες και, στη συνέχεια, επιστρέψτε και ελέγξτε ξανά το μετρητή (είναι πιο εύκολο να καταγράψετε το πρώτο επίπεδο όταν όλοι κοιμούνται και, στη συνέχεια, να το ελέγξετε ξανά το πρωί). Εάν το επίπεδο έχει αλλάξει, πιθανότατα έχετε διαρροή.
Ελέγξτε την τουαλέτα σας!
Ακόμη και μια μικρή διαρροή τουαλέτας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική σπατάλη νερού με την πάροδο του χρόνου. Αφαιρέστε το καπάκι της δεξαμενής σας και τοποθετήστε μερικές σταγόνες χρωστικών τροφίμων στο πίσω μέρος της δεξαμενής. Περιμένετε περίπου τριάντα λεπτά και μετά επιστρέψτε στην τουαλέτα σας. Ελέγξτε το μπολ της τουαλέτας για να δείτε αν έχει διαρρεύσει χρωματιστό νερό από τη δεξαμενή στο μπολ. Εάν δείτε το χρώμα να διέρχεται, έχετε διαρροή.
Ελέγξτε το πλυντήριο σας!
Ανεξάρτητα από τη θέση του στο σπίτι σας, το πλυντήριο ρούχων σας είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα εάν θέλετε να αποφύγετε μεγάλες πλημμύρες. Συνιστάται να ελέγχετε τακτικά τους εύκαμπτους σωλήνες για διόγκωση, ρωγμές, φθορά και διαρροές γύρω από τα άκρα. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι αφήνετε τουλάχιστον 4 ίντσες μεταξύ της σύνδεσης νερού και του πίσω μέρους του πλυντηρίου για να αποφύγετε τις ρωγμές στον εύκαμπτο σωλήνα.
Ελέγχετε τακτικά για διαρροές!
Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά προειδοποιητικά σημάδια διαρροής νερού για να αποφύγετε μεγάλες ζημιές τόσο στο σπίτι σας όσο και σε άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Όταν ένα ή περισσότερα από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια είναι ορατά, πιθανότατα έχετε ή κινδυνεύετε να αναπτύξετε διαρροή. Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη μιας ετήσιας κλήσης υπηρεσίας ανίχνευσης διαρροών.

Πού πρέπει να αναζητήσετε διαρροές υδραυλικών στο σπίτι σας;
Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχει διαρροή στην κουζίνα, το μπάνιο σας ή μέσα σε έναν τοίχο - όπου κι αν είναι - αλλά δεν φαίνεται να βρίσκει την πηγή, κάντε τα εξής:

μπάνια:
Ξεκινήστε ελέγχοντας το χώρο κάτω από το νεροχύτη σας για οποιοδήποτε σημάδι υγρασίας. Αλλά, εάν η διαρροή δεν προέρχεται από τους σωλήνες του νεροχύτη σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στο ντους. Για να εντοπίσετε την πηγή διαρροής κοντά στην μπανιέρα ή το ντους, ξεκινήστε ρίχνοντας λίγο νερό γύρω από την πόρτα του ντους για να δείτε αν υπάρχει διαρροή στο πάτωμα. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το καλαφάτισμα γύρω από τα φωτιστικά σας για να δείτε αν υπάρχουν ρωγμές. Εάν κάποιοι είναι παρόντες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η διαρροή σας να προέρχεται από αυτά.
Κουζίνες:
Παρόμοιο με το μπάνιο σας, το πρώτο σας σχέδιο δράσης πρέπει να είναι να ελέγχετε κάτω από το νεροχύτη. Εάν το κάτω μέρος της παγίδας P είναι υγρό ή παρατηρήσετε λεκέδες νερού στο κάτω μέρος των ντουλαπιών σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η διαρροή ξεκινά στο νεροχύτη σας. Επιπλέον, εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο δάπεδο σας, όπως η ελασματοποίηση που χαλαρώνει, ενδέχεται να είστε σε θέση να παρακολουθείτε και τη διαρροή στο νεροχύτη σας.
Τοίχοι:
Παρατηρώντας μια διαρροή στον τοίχο σας είναι πολύ εύκολο - αυτοί οι σκοτεινοί λεκέδες είναι δύσκολο να χάσετε! Σε αυτό το σενάριο, ωστόσο, βρίσκει την πηγή που μπορεί να είναι δύσκολη. Μόλις παρατηρήσετε οποιοδήποτε σημάδι στάγδην, δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε από πού ξεκινά και τελειώνει. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει τουλάχιστον να είστε σε θέση να προσδιορίσετε πού βασίζεται η διαρροή. Τότε, ένας ειδικός υδραυλικός σαν εμάς μπορεί να έρθει και να κάνει τα υπόλοιπα!

Ποιοι είναι μερικοί τρόποι για την αποφυγή διαρροών υδραυλικών στο σπίτι σας;
Ένα γεμάτο ντουλάπι θα μπορούσε να προκαλέσει διαρροή. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη τους για να αποθηκεύουν είδη καθαρισμού και άλλα είδη οικιακής χρήσης, αλλά όταν αυτός ο χώρος είναι πολύ γεμισμένος και τα πράγματα χτυπούν στους σωλήνες σας, είναι πιθανότερο να δημιουργηθεί διαρροή.
Μερικές φορές η αντικατάσταση είναι καλύτερη από την επισκευή. Πάρτε τη βρύση σας, για παράδειγμα. Εάν φτάσει στο σημείο που είναι πολύ διαβρωμένο, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε τα σωστά εξαρτήματα εάν απαιτούνται επισκευές. Όταν συμβεί αυτό, η εγκατάσταση μιας νέας βρύσης εντελώς (ακόμα κι αν σας αρέσει πραγματικά η παλιά σας) μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.
Πρέπει να γνωρίζετε πού βρίσκεται η κύρια βαλβίδα διακοπής. Εάν συναντήσετε ποτέ διαρροή στο σπίτι σας, θα πρέπει να ξέρετε πού βρίσκεται η κύρια βαλβίδα διακοπής, καθώς το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος είναι να το κλείσετε. Αν και δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το νερό στον μετρητή νερού σε σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γνωρίζοντας πού βρίσκεται η κύρια βαλβίδα διακοπής μπορεί να είναι πολύ πιο απλή.

Ποιες είναι μερικές ύπουλες πηγές διαρροών νερού;
Clogged Drain Lines - Μια φραγμένη γραμμή αποστράγγισης μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από μια ταλαιπωρία. Τα πιο σοβαρά τσόκαρα μπορεί να οδηγήσουν σε υπερχείλιση ή ακόμη και σε ρήξη γραμμών.
Διαβρωμένοι σωλήνες - Με την πάροδο του χρόνου, καθώς το σύστημα υδραυλικών σας μεγαλώνει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι υδραυλικοί σωλήνες σας διαβρώνονται. Αυτές είναι κοινές πηγές υδραυλικών διαρροών στο σπίτι. Παρακολουθήστε τους παλαιότερους σωλήνες και αντικαταστήστε τους σωλήνες υψηλού κινδύνου για την αποφυγή ζημιών στο νερό.
Υψηλή πίεση νερού - Η υψηλή πίεση νερού μπορεί να αισθάνεται ωραία στο ντους, αλλά η υπερβολική πίεση μπορεί να ασκήσει πίεση στο υδραυλικό σας σύστημα και να προκαλέσει διαρροές.
Tree Root Invasion - Τα δέντρα αναζητούν συνεχώς πηγές νερού - και δυστυχώς, εάν υπάρχει ρωγμή στον υδραυλικό σωλήνα σας, οι ρίζες των δέντρων μπορεί να εισβάλουν στο υδραυλικό σας σύστημα. Να προσέχετε για πτώσεις πίεσης νερού ή αργούς νεροχύτες αποστράγγισης.
Διαρροές αρθρώσεων σωλήνων - Οι διαρροές συνδέσμων σωλήνων κρύβονται βαθιά μέσα στους τοίχους σας και συχνά είναι δύσκολο να εντοπιστούν μέχρι να είναι πολύ αργά. Προσέξτε για χαμηλή πίεση νερού!
Wear and Tear - Η βρύση της κουζίνας σας έχει έναν τόνο κινούμενων μερών και, ως εκ τούτου, είναι επιρρεπής σε φθορά με την πάροδο του χρόνου. Ευτυχώς, είναι εύκολο να διορθώσετε μια διαρροή βρύση!

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των κρυφών διαρροών;
Όχι μόνο οι διαρροές μεγαλώνουν με την ηλικία, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιά στο σπίτι σας. Εκτός από τη σπατάλη νερού, έναν πόρο στον οποίο βασίζουμε όλοι κάθε μέρα, οι διαρροές των νοικοκυριών μπορούν επίσης να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στο νερό - ζημιές που θα μπορούσαν να είναι δαπανηρές για την αποκατάσταση. Για να μην αναφέρουμε, η ζημιά στο νερό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας για οποιονδήποτε στο σπίτι σας - εδώ, μιλάμε για μούχλα. Δεδομένου ότι οι διαρροές μπορούν να προκαλέσουν δομική βλάβη στο σπίτι σας και πιθανή ασθένεια σε όσους ζουν σε αυτό, φαίνεται προφανές ότι θα πρέπει να τα επιδιορθώσετε το συντομότερο δυνατό!

Η ανίχνευση και επισκευή διαρροών προσφέρει πολλά οφέλη, όπως:
Μειωμένη ή εξαλειφθείσα απώλεια νερού
Μειωμένος κίνδυνος ζημιάς που σχετίζεται με διαρροές
Μειωμένη ανάγκη για επισκευές έκτακτης ανάγκης
Μειωμένη ανάγκη για επεξεργασία νερού και πίεση
Μπορούν οι διαρροές να γίνουν μεγαλύτερες εάν αγνοηθούν;
Ναί. Ακριβώς επειδή η διαρροή είναι μικρή τώρα δεν σημαίνει ότι δεν θα μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου. Το νερό που διαρρέει από τους σωλήνες ή τα φωτιστικά σας θα προκαλέσει τελικά αρκετή διάβρωση, ώστε ακόμη και μια διαρροή μεγέθους οπών μπορεί να αυξηθεί και ενδεχομένως να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι σας.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι μικρές διαρροές θα παραμείνουν μικρές ακόμη και αν αγνοηθούν για λίγο, αλλά η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, θα χειροτερέψουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το νερό από τη διαρροή θα διαβρώσει τους σωλήνες σας, γεγονός που τελικά κάνει μια μικρή διαρροή να αυξάνεται σε μέγεθος. Οι μικρές διαρροές μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε χιλιάδες δολάρια σε επισκευές εάν δεν τις επισκευάσετε γρήγορα.

Έρχονται όλες οι διαρροές νερού στην επιφάνεια;
Δυστυχώς, δεν θα εμφανιστούν όλες οι διαρροές στην επιφάνεια, και στην πραγματικότητα, πολλές θα παραμείνουν κρυμμένες για πολύ καιρό. Οι κοινές πηγές κρυφών διαρροών περιλαμβάνουν σωλήνες βροχής, αγωγούς αποχέτευσης, κανάλια ροής και ερημικούς σωλήνες. Ο ευκολότερος τρόπος για να τα βρείτε είναι με τη χρήση εξοπλισμού ενίσχυσης ήχου. Γνωρίζοντας αυτό, καθίσταται απαραίτητο να εργάζεστε τακτικά με έναν υδραυλικό για να εντοπίζετε τυχόν διαρροές που ενδέχεται να λείπουν.

Η σειρά PQWT-L είναι ένας πρόσφατα ενημερωμένος και πολυλειτουργικός ανιχνευτής διαρροής νερού, εφαρμόζεται σε διαφορετική ανίχνευση διαρροής εξωτερικού σωλήνα νερού, πυροσβεστικού σωλήνα, συστήματος θέρμανσης, εσωτερικού σωλήνα νερού και υπόγειου σωλήνα θέρμανσης. Με τη συλλογή και ανάλυση του σήματος διαρροής, επιλύει το πρόβλημα της διαρροής νερού του σωλήνα πίεσης.

Υ) SVD5 (JFO3QITY6 [W {7`OQ

Για περισσότερες πληροφορίες προϊόντος, επικοινωνήστε με το whatsapp / αριθμό τηλεφώνου 008618817121525, Email:[προστασία μέσω email]