Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Εξυπηρέτηση πελατών

1 Συγχαρητήρια για τη μεγάλη κίνηση του ινστιτούτου PUCCI

Χρόνος: 2020-12-16 Προβολές: 22
Το Ινστιτούτο Γεωλογικού Εξοπλισμού Εξερεύνησης Hunan Puqi και το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος Hunan Puqi ιδρύθηκαν τον Μάιο του 2006. Τα Ινστιτούτα Puqi ασχολούνται κυρίως με την έρευνα και την ανάπτυξη του ακόλουθου τομέα: γεωφυσική εξερεύνηση, μείωση απώλειας δικτύου αγωγών, πρόληψη και μετριασμός καταστροφών, προειδοποίηση σεισμού, επικοινωνία διείσδυσης εδάφους, έξυπνος αγωγός και αναζήτηση ζωής.                       

Τα τελευταία χρόνια, επενδύθηκαν συνολικά εκατοντάδες εκατομμύρια γιουάν στην έρευνα και ανάπτυξη επιστημονικών ερευνητικών έργων και στην κατασκευή ομάδων ταλέντων. Με την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της «αναζωογόνησης της επιστήμης και της τεχνολογίας και την ενίσχυση των ταλέντων», ο Puqi Institues συνεργάστηκε και δημιούργησε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με πολλά εθνικά επιστημονικά ερευνητικά ιδρύματα, κολέγια και πανεπιστήμια, και ανέλαβε μια σειρά εθνικών επιστημονικών ερευνητικών έργων. Ο Puqi Institues ίδρυσε από κοινού την «13η Πενταετή Εθνική Βάση Ειδικής Έρευνας και Ανάπτυξης για το Νερό» με το Harbin Institute of Technology. από κοινού ίδρυσε τη «Βάση συνεργασίας στρατηγικής καινοτομίας Βιομηχανίας-Πανεπιστημίου-Έρευνας» με το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χουνάν · δημιουργία της «Βάσης πρακτικής για τη βιομηχανία, το πανεπιστήμιο και την έρευνα» με το πανεπιστήμιο Changsha.

                       

Το 2016, η Puqi συμπεριλήφθηκε στη λίστα των επωνυμιών της CCTV. Το 2017 ιδρύθηκε το Ταμείο Καινοτομίας Βιομηχανίας-Πανεπιστημίου-Πανεπιστημίου Puqi. Το 2019, ο Puqi απονεμήθηκε ως εταιρεία «παρατήρησης συμβάσεων και τόνωσης της αξιοπιστίας» από την επαρχία Χουνάν και την κυβέρνηση της πόλης Τσανγκσά. Τα προϊόντα Puqi έχουν εξαχθεί σε 108 χώρες. Το 2019, ο Puqi κέρδισε το δεύτερο βραβείο του Βραβείου Προόδου Επιστήμης και Τεχνολογίας της επαρχίας Χουνάν. Μέχρι το 2020, η Puqi έχει δηλώσει περισσότερα από 300 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πνευματικά δικαιώματα λογισμικού.